Corona Bezoekafspraak Maken?

Alle Adidas en Nike artikelen tijdelijk uitverkocht

Vandaag zijn de laatste 3000 items Adidas en Nike zoals: clubshirts, keepershandschoenen, landenshirts, voetbalschoenen en sneakers verkocht in de winkel in Venray. Wij kopen én verkopen in grote partijen, klanten benaderen ons ook over partijen. Het kwam zo uit, in een klap de voorraad Adidas en Nike verkocht. Vrees niet, want binnenkort hebben wij weer volop nieuwe partijen Adidas, Nike en O’Neills Sportswear en sportkleding in de winkel. We houden ook van een snel wisselende winkelvoorraad. Telkens iets nieuws! Het is in deze corana tijd wel wat lastiger aangezien wij veel partijen in het buitenland komen. Helaas worden dan ook leveringen keer op keer uitgesteld.

Ondanks dat hebben wij leuke partijen dameskleding en méér kunnen kopen

Deze partijen designer kleding komt snel binnen. Enkele partijen daarvan kunnen door restricties helaas niet in Nederland verkocht worden. Bent u geïnteresseerd als handelaar in exportkleding neem dat gerust contact met ons op. De kleding, schoenen en sportkleding partijen die in Nederland verkocht kunnen worden gaan voor een deel naar de winkel in Venray. Een ander deel wordt B2B doorverkocht.

Wij halen écht niet de snoepjes uit partijen voor in onze eigen winkel

Deze partijen zijn allemaal interessant dus dat heeft voor ons geen enkele zin om dat te doen. Geen tijd voor ook! Wij kopen én verkopen zéér interessante designerkleding en sportkleding. Dat is voor ons interessant en hetgeen wat wij het liefste doen. Mooie interessante partijen kopen en verkopen. B2B, maar ook aan particulieren in Venray. Kom eens langs in Beugen of, later na de Corona maatregelen, in Venray. Maak daarvoor eerst een afspraak met John of Rick. In het magazijn en winkel ziet u gelijk wat u koopt. Stuk voor stuk interessante partijen voor een goede prijs. In Beugen hebben wij niet alleen kleding maar ook andere partijen. Kijk daarvoor op de B2B thestocklotcompany.com.

Outlet Kleding winkel Venray. Opening POP UP Kleding Store Venray

Maattabel Adidas kleding en schoenen voor dames en heren

Maattabel Nike kleding, schoenen voor dames, heren en kinderen

Scroll naar top