Kan ik je misschien helpen?
Categorieën
Informatie Jukeboxen Nieuws

De jukebox fanaat

De volgende meeting is 8-9 Oktober 2022. Lees meer

De jukebox fanaat is dit jaar haar 39e jaargang ingegaan. Als jukebox liefhebber kom je er eigenlijk niet omheen, want al bijna 40 jaar lang organiseert de Jukebox fanaat in het eigen magazijn en later in het autotron in Rosmalen 2 x per jaar een beurs en markt van jukeboxen en andere ’50 en ’60 items. Reuze gezellig om mee te maken.

Daarnaast brengt men het tweemaandelijkse magazine uit ”Memory Lane” uit. Het is altijd weer een feestje wanneer deze in de brievenbus ligt. Je vindt er veel informatie en technische tips over jukeboxen. Bovendien krijg je korting op de entreeprijzen bij het autotron.

Rock around the jukebox is een jaarlijks terugkerend evenement bij het autotron. Een buitenmarkt in Mei en een binnenmarkt in Oktober. Dat is echt een feestje voor iedere vintage liefhebber.

Het blad is opgericht door Frits en Ernst Aalders

Ik kan mij in de jaren ’80 nog goed de bezoeken herinneren bij de hal in Rosmalen waar vele jukeboxen stonden en maakte daar kennis met modellen die ik nog niet eerder had gezien. Ook van de technische tips zal ik niet vergeten die ik gekregen heb van oprichter Frits Aalders die helaas inmiddels overleden is. Nu wordt de jukebox fanaat gerunt door zijn zoon Ernst Aalders en zijn vrouw Marij.

Bekijk hier de website van de Jukebox Fanaat

En hier wordt je lid info@jukeboxfanaat.nl

Nieuw bij The Stocklot Company: