Kan ik je misschien helpen?

Grote 30er jaren Vintage Staande Cabinet Radio’s met Highend Bluetooth

Met de allure van een échte vintage radio

Er zijn bij ons momenteel verschillen orginele en ongerestaureerde grote staande cabinetradio’s te koop van de dertiger jaren. Wij zetten ze vooraf niet aan want dat laten wij over aan de doe het zelf restaurateur óf wij laten het geheel reviseren. Deze radio’s zijn echt prachtig voor in je huis. Wij hebben verschillende modellen op voorraad van verschillende merken zoals : Bell, General Electric, Packard Bell en Zenith.

Digitaal geluid en bedienen vanaf je telefoon

Wat ook een interessante optie is om alles orgineel te laten en dan een bluetooth module te gebruiken met versterker en een nieuwe luidspreker (s). We zorgen er dan natuurlijk ook voor dat de mooie orginele zenderplaat verlicht is en dat de geluidskwaliteit in topkwaliteit is zodat je vanaf je telefoon kunt laten streamen. Hoe cool is dat? Een prachtige oude radio met digitaal geluid van nu. De kasten maken wij op verzoek weer als nieuw. Maar misschien wil je wel de vintage uitstraling behouden, dat kan natuurlijk ook.

Informeer naar de mogelijkheden, wij hebben een demonstatiemodel klaar steen in Rijkevoort bij het magazijn. spotify of je eigen muziek streamen met de allernieuwste bluetoothtechniek en 2 x40 Watt versterker en 1 of 2 highend breedbandspeakers. Aan de buitenkant zie je geen verschil en zelfs aan de binnenkant zie er nog geen schroef extra. Alles blijft orgineel.

Interesse? Neem contact op.

Scroll naar top