Over de leveringen, het retourbeleid

Voor wanneer je online wilt gaan bestellen, lees deze voorwaarden goed door:

Wij leveren alle bestellingen snel, veilig en voordelig via MyParcel.nl. Let wel op want bij ons kun je niet gratis je artikelen per post terugsturen wanneer het bijvoorbeeld niet past. Wil je wel direct slagen met b.v. jouw maat dan kun je misschien beter naar de Pop Up Store in Venray komen. Of wanneer je gratis je pakket en artikelen terug wilt kunnen zenden als ze je niet bevallen naar de leverancier dan kun je wellicht beter bij een normale winkel bestellen…met normale prijzen. Wij zijn een partijhandelaar met héél andere verkoopprijzen. In de Pop Up Store in Venray kun je natuurlijk wel artikelen ruilen en wanneer je niets anders vind (bijna onmogelijk) of je kunt de goede maat niet kunt vinden op dat moment dan betalen wij jou gewoon direct terug. Je kunt ruilen binnen 5 dagen. Wij hebben in Venray 2 paskamers dus je kunt vooraf altijd alles eerst passen.

Online bestellen kan ook maar wij retourneren en verzenden niet gratis

Heb je iets bestelt online en het past bijvoorbeeld niet? Dan kun je zonder kosten omruilen in The Pop Up Store in Venray.
Ook kun je het artikel terugsturen met een eigen bijdrage van €3,50. Wij controleren vooraf op eventuele beschadigingen voordat wij verzenden (en ontvangen) en verpakken je bestelling altijd zeer zorgvuldig. Wanneer je wilt ruilen tegen een andere maat (mits op voorraad) kost toezenden opnieuw €3,50. Een handeling van retourneren en opnieuw toesturen kost dus voor de NL €7. Voor België en Duitsland is ophalen en opnieuw leveren €14. Niet handig dus wanneer je een shirt bestelt van 15 euro en je weet niet zeker of de maat goed is. Het is maar dat je het alvast weet. Het is voor ons niet mogelijk om dat anders voordeliger te doen. Sorry, geen optie, gezien onze verkoopprijzen en marges.

Je kunt bij ons ook b.v. geen 3 maten bestellen en dan de 2 die niet passen terugsturen.

Daar zijn wij niet op ingesteld en wij werken bovendien met heel andere marges dan de “normale” modewinkels. Dat zie je ook zelf wel aan onze verkoopprijzen. Wij hopen dat je daar begrip voor hebt. Wij zijn altijd graag vooraf zo duidelijk mogelijk dus lees deze voorwaarden goed zodat hier geen misverstanden over kunnen bestaan.

Wanneer wij een A-merk spijkerbroek zouden verkopen voor €99,00 of meer i.p.v. onze verkoopprijs van €19,95, dan kun je inderdaad gratis verzenden en retourneren. Dan gaat deze dezelfde dag nog op de bus en meer van dat soort zaken. Maar zo’n winkel hebben wij niet. The Pop Up Store is een outlet winkel, je koopt dezelfde artikelen voor zeer voordelige outlet prijzen. Wij hebben wél mooie én zeer interessante kleding en sportswear, ook in jouw maat. Wij hebben spotprijzen en evengoed een uitstekende service! Een nieuwe bestelling verzenden wij uiterlijk binnen 48 uur.

Dus je kunt, zoveel als je wilt bestellen, voor slechts €4,95 overal laten bezorgen in Nederland.
Een retourzending van een pakket en weer opnieuw toezenden kost €7 samen (NL).

Voor België en Duitsland kost verzenden €7,95. Retourneren en opnieuw verzenden kost €14. Om een andere reden dan “het past niet” ruilen wij niet! Tenzij een track en trace pakket beschadigd is aangekomen. Maar bij “ik vind de kleur eigenlijk niet zo mooi” en andere zaken, ruilen wij dus NIET. Wil je de order retourneren omdat het niet past én je wilt geen nieuw artikel bestellen dan retourneer je het pakket tegen het normale tarief. Wij laten dan het pakket bij je ophalen voor €7,95 in NL en €12,50 voor België en Duitsland. Deze bedragen verrekenen wij op de retourbetaling van je aankoopbedrag. Wij betalen na ontvangst van het pakket en na controle, het bedrag verminderd met de retourkosten per omgaande op je rekening terug. Ruilen van artikelen is mogelijk binnen 5 werkdagen in de winkel of na 5 werkdagen na ontvangst van je bestelling

De leveringsvoorwaarden voor de Pop Up Store zijn afwijkend zoals op deze pagina aangegeven op onze normale leveringsvoorwaarden: https://thestocklotcompany.com/algemene-voorwaarden/

Blogcategorie

Scroll naar top