Retailers inkoop

Trendy Merkkleding inkopen. Je kunt bij ons ook zeer interessant kleding en sportkleding inkopen. Retailer inkoop, B en je blogger, handelaar, marktkoopman of vrouw, exportverkoper, retailer, thuisverkoopster, wederverkoper of winkelier? Wij kunnen je doorlopend interessante outlet design Merkkleding leveren. De merken die je hier op de site ziet kunnen wij je vrijwel altijd leveren. Je kunt ze bij ons gemixt kopen, dan krijg je een interessante mix van allemaal interessante en mooie dameskleding, herenkleding of kinderkleding. We kunnen ook gesorteerd verkopen of b.v. een partij T shirts of spijkerbroeken. Wij hanteren interessante kortingen voor trendy partijen Merkkleding.

Voor de grote en kleine retailer

De minimale afname is 100 stuks merkkleding. De prijzen per item van een gemixte partij Merkkleding is het meest voordelig. Dozen pakken en klaar! Wil je liever een gesorteerde partij van b.v. alleen spijkerbroeken of T-shirts? Of alleen maar kleine of juist grotere maten. Alles is mogelijk. De prijzen variëren per soort partij, aanbod en afname. Ook wanneer een partij voor export bedoeld is hebben wij een interessant aanbod van designmerken kleding. Wij hebben doorgaans een behoorlijk grote courante voorraad én voorraad van vorig jaar en kunnen daardoor direct uitleveren. Neem contact op voor meer informatie, mogelijkheden en kortingen.

Merkkleding inkopen? Bel The Stocklot Company

Voor een indruk van de aangeboden Merkkleding kun je gaan kijken bij de outlet winkel in Venray.

Wil je morgen beginnen? Nu Merkkleding inkopen?

Merkkleding inkopen. Je kunt ook direct in de outlet winkel in Venray gesorteerd gaan shoppen voor je marktkraam, je winkel of voor een thuiswinkel en/of party. Of voor welke verkoop mogelijkheid of platform dan ook. Wees maar eens creatief! Neem dan wel vooraf contact op met Rick voor een bezoek of om een korting af te spreken. De afname is minimaal 100 stuks Merkkleding. Super interessante prijzen! Meer items mag natuurlijk ook, dat hebben wij nog veel liever! En je koopt dan tegen nog betere condities. Vraag naar de staffelkorting bij grotere afname.

Je krijgt b.v. als wederverkoper bij The Stocklot Company al bij 100 stuks een interessante korting. Tuurlijk mag je dan ook weleens wat ruilen. Geen probleem. Wij willen ook graag dat het voor jou interessant is. En dat we jou misschien dan ook op een regelmatige basis interessante kleding voor dames, heren of kinderen mogen gaan leveren. Dus we doen vanaf de eerste keer al ons best om mooie kleding partijen voor je samen te stellen waar je blij van word. En je klanten ook!

Wil je mooie outlet Merkkleding van bekende designermerken gaan verkopen? Bijvoorbeeld voor op de markt? Dan stellen wij als je wilt een mooi en goed verkoopbaar gemixed startpakket voor je samen. Naar jouw voorkeuren en portomonnee. Waar je direct omzet mee kunt maken! Verzenden van partijen Merkkleding kan ook, een pakket inpakken en verzenden met track en trace van Max. 22kg kost binnen de NL € 6,95 en naar België en Duitsland €9,75. Contact

Scroll naar top