Fashion Designer Outlet Store in Venray

Klantenbeoordeling

Damesmode – Herenmode – Kindermode

Wat is er nieuw binnen?


Wij verkopen volop dameskleding, herenkleding en kinderkleding van bekende Nederlandse en Europese fashion designer merken!

Bij ons vind je snel wisselende fashion designmerken kleding, afkomstig van magazijn en winkel overstock. Ook wel van een bedrijfsbeeindiginig en een faillissement. Wij verkopen trendy en courante prachtige dameskleding, herenkleding en kinderkleding van een uitstekende kwaliteit.. Zie je bij de outlet in Venray iets leuks, wat ook nog precies je maat en kleur is, koop het dan want de volgende keer dat je komt is het wellicht verkocht. Op is Op!

Wij hebben soms maar enkele exemplaren van één model in verschillende maten en kleuren

Daarentegen verkopen wij wel veel verschillende soorten items van pakweg 50 Fashion Designer topmerken. Maar goed ook want anders zou heel Venray en omstreken dalijk in dezelfde kleding rondlopen ;). Want wie wil er nou geen mooie designer kleding kopen voorde allerlaagste outlet prijzen?

Kom naar de winkel in Venray voor top aanbiedingen

The Stocklot Company is een Merkkleding partijhandelaar en koopt restpartijen en magazijn/winkel voorraden op. Duizenden, maar soms ook met tienduizenden items tegelijk. En daar profiteer jij dan weer mooi van mee! Wij kopen uitsluitend nieuwe courante kleding van bekende merken en géén overjarige mode van jaren geleden. Shoppen maar!

De nieuwste merken en mode in Venray

Kleurrijke Broeken en Boxershorts, Coole T-Shirts en Warme Jassen, een Kek doch Stijlvol Bloesje, Let’s Rok of een eigenzinnig Topje

Scroll naar top