Fashion Designer Outlet Store

LEEGVERKOOP ALLES KOST NU SLECHTS € 7,50 PER ARTIKEL

dameskleding, herenkleding en kinderkleding van fashion Vergeet alle prijzen op de site, alles kost nu € 7,50 p.st.

Klantenbeoordeling

Bij ons vind je in de winkel in Venray snel wisselende fashion designmerken kleding, afkomstig van o.a. magazijn- en winkel overstock. Ook weleens van een bedrijfsbeeindiging of van een faillissement. Wij verkopen trendy en courante topmerken dameskleding, herenkleding en kinderkleding van een uitstekende kwaliteit.. Zie je bij de outlet in Venray iets leuks, wat ook nog precies je maat en kleur is, koop het dan want de volgende keer dat je komt is het wellicht verkocht. Op is Op!

Wat is er nieuw binnen?


Wij hebben vaak maar enkele exemplaren van één model. In verschillende maten en kleuren leverbaar. Op = Op

Wees er op tijd bij want een item in een bepaalde maat of kleur voor je bijstellen kunnen wij helaas niet. We hebben wel elke week weer nieuwe kleding met weer andere modellen, designs en kleuren. De foto’s op deze site zijn dat ook ter indicatie van de aangeboden goederen. Iedere keer weer anders. Kom je regelmatig shoppen?

Wij verkopen wel veel verschillende soorten kleding items van pakweg 50 Fashion Designer topmerken. Maar goed ook want anders zou heel Venray en omstreken dalijk in dezelfde kleding rondlopen ;). Want wie wil er nou geen mooie designer kleding kopen voor de allerlaagste outlet prijzen?

Meest verkochte merken:

Alle merken met zomaar 70-80% korting! Dus wat elders €100 kost, kost bij ons doorgaans tussen de €20 en €30! Soms zelfs minder. Moet niet gekker worden! Wij hebben ook duurdere items, b.v. een luxe jurk, of een leren jas. Normale verkoopprijs van €400-€500 kost meestal bij ons nooit meer dan €99, ook weleens minder.

Waar je elders 1 kledingsstuk voor koopt, daar koop je bij ons een complete outfit voor!

Joh? Hoe dan? Nou, b.v. een Lois spijkerbroek voor €15, een cool T-shirt voor een tientje, een mooie trui erbij voor 15, sokken voor een knaak én een design colbertje voor twintig + Nike sneakers van €29 is samen €91,50 . Doe er nog maar 1 casual broek en 1 Nikkie hoodie bij dan is het voor alles € €121,50. Dat bedoel ik! De normale verkoopprijs voor deze set is €620.

Kom naar de winkel in Venray voor top aanbiedingen

The Stocklot Company is een Merkkleding partijhandelaar en koopt restpartijen en magazijn/winkel voorraden op. Duizenden, maar soms ook met tienduizenden items tegelijk. En daar profiteer jij dan weer mooi van mee! Wij kopen uitsluitend nieuwe courante kleding van bekende merken en géén overjarige mode van jaren geleden. Shoppen maar! Kleurrijke broeken en boxershorts, coole T-shirts en warme jassen, een kek doch stijlvol bloesje, let’s rok of een eigenzinnig hippie topje?

Scroll naar top